Biografie

andre-75pixAndré Hartensveld is geboren in november 1944 op het landgoed Staelduin te ‘s-Gravenzande. Na een loopbaan in de transport- en scheepvaartsector waar André ruim 35 jaar werkzaam is geweest, geniet hij nu van zijn vervroegde uittreding en zijn grote passie de fotografie.

André fotografeert sinds 1959. Van 1972 tot 1974 heeft hij de Parijse School voor Fotografische Kunst gevolgd. Sinds 1974 is hij lid van Dia- & Fotoclub ‘s-Gravenzande www.fotoclubdfg.nl In 1974 is hij begonnen met het maken van banddia-series ook wel diaporama genoemd en daar heeft hij zich verder in gespecialiseerd.  In 1999 werd hij toegelaten tot de landelijke gespreksgroep AV van de Fotobond BNAFV en in 2007 behaalde hij de gouden AV-AFIAP onderscheiding voor zijn internationaal bekroonde AV-oeuvre.

Na enkele jaren cursussen fotografie  te hebben verzorgd aan de Volksuniversiteit van Rozenburg zh, treed hij nu vaker op in het land met AV-workshops en zijn Audiovisuals onder het thema “Momenten van  Verwondering”.

André is tevens lid:

De Fotobond-BNAFV Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen.

Van de Nederlandse Vereniging voor Geluid- en Beeldregistratie NVG  www.beeldgeluid.nl

AV-Dialog de Duitse Verein für audiovisuele Kommunikation  www.av-dialog.de

Zijn fotouitrusting bestaat uit twee Canon spiegelreflexen met diverse objectieven  en de Sony R-1 camera.  Zijn AV-producties worden gemaakt met het programma DGFectsAV Discovery.


One thought on “Biografie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s